Ekaterina Pliassova

Katja Pliassova var et klassisk vidunderbarn. Så fortapte hun seg i metallmusikk.

pliassova1pliassova2

Reklame

Om marianne l. l. melgård


2 responses to “Ekaterina Pliassova

  • Ett år | I said, "Kiss me you're beautiful"

    […] Det har nettopp vært PIT2015, som var makeløst awesome, spesielt på Scene:Bluss, som var fantastisk å oppleve for første gang – og utrolig hyggelig å bli bedre kjent med byen jeg nå bor i og menneskene i den! Forresten var NM Brass 2015 også helt uten sidestykke. Jaren og Yggdrasil ❤ Og ja, herregud, vi arrangerte Høstpunkt for andre gang, som var sinnsykt moro og veldig lærerikt. Tilstandsteatret spilte på Folksomt, en bitteliten og koselig festival arrangert av Tobias og Henrik. Etter en jam i stua en gang sist sommer begynte jeg å spille med Einar og Bjørn i Sylvisphere, som er et av de kuleste prosjektene jeg har vært med på. Vi overrasker oss selv hver eneste konsert. Jaren HMF spilte mange konserter, og jeg fikk endelig spilt soloen i «Extreme Makeover». Billy opptrådte i Fredrik Brattbergs «Trappen» sammen med Henrik på Appelsiniafestivalen 2014, som var utrolig morsomt. Klassekampen intervjuet meg plutselig, og det ble en svært hyggelig artikkel. […]

  • kristianbillygrennes

    Reblogged this on VÅKEN TILSTAND and commented:
    Min kjære Ekaterina Pliassova intervjuet i Klassekampen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: