Om

Hei og takk for besøket!

I påvente av arbeidslisens som psykolog i Norge er jeg på jakt etter et vikariat for et års tid, fortrinnsvis innen kommunikasjon eller i andre relevante heltidsstillinger. Min kjernekompetanse er innen journalistikk, kommunikasjon og psykologi, og jeg har dessuten erfaring fra kultur-, tros- og livssynsfeltet.

Ta gjerne en kikk på oppdatert CV og en liste med lenker til mediesaker jeg de siste to årene har fått solgt inn, til fordel for ELTE-saken. For i 2016 reverserte helsemyndighetene en mangeårig praksis med å gi lisens til psykologiutdannede fra universitetet ELTE i Budapest, og jeg var del av en hard kjerne som i to år drev rettighetskamp for å gjenvinne psykologlisens i Norge. Kampen ga frukter da helsemyndighetene snudde 15. mai i år, så løsningen er vedtatt, men den vil ta tid å få iverksatt.

Jeg har gode referanser og håper nå at venner og bekjente kan tipse meg eller potensielle arbeidsgivere om aktuelle vikariater. Jobber i dag innen psykiatri og kan starte i ny stilling fra 1. september.

Nå meg på melgaardmarianne@gmail.com, Facebook, Twitter , LinkedIn (her lenker jeg til referanser) eller Instagram.

db

Foto av Maria Skarpaas Andersen. Foran det ungarske parlamentsbygget fra 1896, til bruk i mediaintervjuer.

På denne nettsiden, under fanen «hjem» oppe til venstre, har jeg tidligere publisert artikler jeg skrev som journalist. Stort sett de ukentlige portrettene i Klassekampen, der jeg i fire år var så heldig å selv kunne velge hvem jeg ville snakke med – folk med uvanlige, viktige eller bare fine historier.

Tanken var at det allerede er nok pressefokus på makthavere, konflikter, kjendiser og politikere, jeg ønsket med mine fredagsportretter å bidra til større bredde i den mediale virkelighetsframstillingen. Skrev også i Fri tanke i seks år, kvartalsvise portretter vinklet på livssyn, og frilanset for diverse andre media gjennom åtte år.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: